Velkommen til
Multifag ventilasjon

Hvorfor benytte seg av Multifag?

Ventilasjon er, sammen med oppvarming, den viktigste måten å opprettholde et gunstig inneklima på. Et godt inneklima har mange gode bivirkninger for helse og trivsel. De nye byggeforeskriftene (TEK10) gjør det spesielt praktisk for kunden å velge Multifag. Vi kan stå for hele leveransen med rørlegger, elektriker og ventilasjon.  

Vi hjelper deg med det du trenger. Send oss gjerne en forespørsel ved å bruke skjemaet som du finner nedenfor. 

Multifag er din partner uansett prosjektomfang.
Send oss gjerne en forespørsel

Balansert inneklima

Et balansert inneklima trekker ut forurenset luft av huset og trekker inn ny luft som blir oppvarmet. Dette sørger for et godt inneklima og et bedre miljø å leve i for både barn og voksne. 

Rådgivning

Ved å gjennomføre en måling av ditt inneklima kan vi komme med råd om hvilke tiltak man burde sette i gang for å forbedre luftkvaliteten. Enten du skal bygge helt nytt eller renovere. 

Installasjon av vifter

Å installere vifter på kjøkken eller bad samt lage nye kaneler kan være mye mer knotete enn du tror. Vi hjelper deg gjerne med å installere vifte etter spesifikasjon fra leverandør. 

Radonmåling

Radon er et radioaktivt materiale som produserer en gass som kan sige inn om vinteren. Gasen er farlig i store mengder og vi anbefaler alle å ta en måling for å se hvor store verdiene er. 

Rull til toppen