Ventilasjon i Skien

Multifag

Navnet multifag er nytt, men bedriften er tuftet på lange, stolte tradisjoner i Grenland. Selskapet het frem til 1.1.2014 Vard Grenland Industri AS og før det STX Grenland Industri. Tidligere bedrifter som AS Morgan, Olai Brønsten AS, Brevik Elekto AS, EL-Prosjekt og Hagen & co utgjør i dag Multifag AS. Vi har gjort det enkelt for deg å få flinke fagfolk til å gjøre jobben. Enten det er hjemme eller på hytta du skal ha noe gjort. Trenger du hjelp med ventilasjon i Skien er vi din foretrukne leverandør. 

Ventilasjon i Skien

Multifag ventilasjon er en leverandør med stor kapasitet innen faget. Vi er en gjeng på 11 stk som brenner for faget vårt og leverer tjenester både til bedrifter og private. Når du trenger hjelp med ventilasjon i Skien så skal det være naturlig å tenke på oss. Vårt mål er å innfri dine forvetninger og levere topp kundeservice. Hos oss skal du være trygg på at du får god oppfølging og et profesjonelt resultat. Multifag er din leverandør av ventilasjon i Skien. 

Hvilke tjenester leverer vi?

Skal du ha tak i noen som kan ventilasjon i Skien så kan du ringe oss. For mange er vi kjent som en leverandør som leverer til det offentlige og bedrifteri Telemark. Det mange ikke vet er at vi jobber like mye mot det private markedet og har meget konkurransedyktige priser. Til det private markedet så leverer vi alt innen balansert ventilasjon, mini-ventilasjon, målinger av inneklima og andre mindre jobber. Så skal du ha hjelp med ventilasjon i Skien så kommer vi gjerne å bistår deg i dine prosjekter. På nettsiden vår så finner du god oversikt over alle tjenester og produkter vi leverer. Det er viktig for oss at du som kunde skal føle deg trygg på oss. At jobben blir utført på en profesjonell måte og at sluttsummen er som forventet. Hos oss får du forutsigbarhet og trygghet. 

Vi har de mest fornøyde ventilasjonsekspertene i Skien

Vi liker å tro det selv, men det er faktisk sant. De ansatte hos Multifag stortrives på sin arbeidsplass og elsker sitt fag. Vi har en god gjeng med motiverte, hardtarbeidene og erfarne ventilasjonseksperter. Multifag har et stort fokus på å ha et godt arbeidsmiljø for ansatte og lærlinger. Vi håper du ønsker å benytte deg av oss når du trenger hjelp innen ventilasjon. 

Om du er ute etter ærlige, høyt kompetente og profesjonelle ventilasjonsarbeidere så er Multifag din leverandør. 
Vi har et fokus på å alltid gjøre kundene fornøyd og sørge for at det vi leverer holder en høy standard. 
For oss er det viktig at du som kunde gir oss gode tilbakemeldinger på det vi har gjort bra, men også om det er noe som kan forbedres. 

Trenger du elektriker, rørlegger eller en blikkenslager? Gå gjerne innom våre andre avdelinger på www.multifag.no/privat

Rull til toppen