Varmepumpe

Vi er en sertifisert leverandør og montør av Nibe varmepumper. Hos oss får du rask levering, god oppfølging og opplæring av systemene. Nibe er et norskt firma som produserer egne varmepumper og som har fått «best i test» flere ganger. Vi skreddersyr en løsning etter varmebehovet slik at du ikke betaler for et unødvendig system. Vi tar gjerne en gratis befaring hos deg for å se hvilken løsning som passer best. 

Nibe luft til vann varmepumpe

Med NIBE luft til vann-varmepumpe, kan du senke oppvarmingskostnadene med opptil 70 %. Akkurat hvor mye, avhenger av hvor du bor, type bolig, hvilken varmepumpe du velger og om du bruker kjølefunksjonen eller ei.

Luft til vann-varmepumpen tar i bruk gratis og fornybar luft utenfor og sørger for tilførsel av varme og varmtvann til radiatorer, vannbåren gulvvarme og tappevann. Oppvarming med en slik varmepumpe gir lavere energibruk enn ved bruk av strøm. Med høy virkningsgrad vil en luft/vann-varmepumpe vær een trygg investering som raskt betaler seg selv.

Bruker du i dag vannbåren gulvvarme drevet av elektrisitet og har et årlig strømforbruk på 25 000 kilowattimer (ekskludert elektrisitet som ikke benyttes til oppvarming, ventilasjon og varmt tappevann), kan du spare mer enn 17 000 kroner i året. Det forutsetter en total strømpris på én krone per kilowattime.

Book en gratis befaring i dag!

Nibe bergvarmepumpe- system

Bergvarme er solenergi lagret i fjellet, på sjøbunnen eller under gressplenen rett utenfor døren din. Hva som passer best hos deg, avhenger av omgivelsene, hvor mye energi boligen din trenger og hvilket varmesystem du har.

Begrepet «bergvarmepumpe», også kjent som en væske-vann varmepumpe, brukes ofte som et samlebegrep for varmepumper som henter energi fra under bakken eller fra sjøen. Selve varmepumpen er den samme – forskjellen ligger i hva slags type varmekilde som brukes, enten det er fjell eller berg, jord, grunnvann eller sjø. I alle tilfellene konsentrerer varmepumpen den lagrede energien fra energikilden, slik at den kan gi varmtvann til radiatorer, gulvvarme, bad og dusj.

Bruker du vannbåren gulvvarme drevet av elektrisitet og har et årlig strømforbruk på 25 000 kilowattimer (ekskludert elektrisitet som ikke benyttes til oppvarming, ventilasjon og varmt tappevann), kan du spare nærmere 19 000 kroner i året.

Multifag er din partner uansett prosjektomfang.
Book en gratis befaring i dag.

Rull til toppen