Legg til din overskrift her

Produkter

Vi tilbyr et stort utvalg av produkter til våre kunder. Alt blir skreddersydd til hver kunde og produsert på vårt verksted

Pipeløsninger

Vi skreddersyr piper til privatkunder på vårt verksted. Det finnes en rekke forskjellige løsninger å velge mellom. Ulike type materialer, farger og størrelser. Vi tilpasser pipen etter dine ønsker og budsjetter. Det ferdig resultatet blir en vedlikeholdsfri pipe med stilrent design og tilpasset ditt tak. 

Ønsker du et uforpliktende tilbud kan vi enten ta en befaring eller så kan du sende adressen til oss slik at vi kan gå over taket ved bruk av digitale verktøy. Bare bruk skjemaet lenger ned på siden til å ta kontakt med oss slik at vi kan begynne å utforme en god løsning for ditt tak. 

Takrenne og nedløp

En takrenne har en mye viktigere jobb enn du skulle tro. En dårlig takrenne som lekker kan forårsake store skader ved at vann treffer på veggene og trenger inn i tak, vegger eller grunnmur. En takrenne og nedløp må tilpasses ditt hus for at det skal fungere optimalt. Hos oss i Multifag tilbyr vi gode løsninger på takrenner og nedløpsrør. Vi skreddersyr løsningene etter ditt hus og sørger for optimal montering og plassering av renner og rør. 

Vi tar gjerne en befaring og setter opp et uforpliktende tilbud til deg. Bare fyll ut skjemaet nedenfor så tar vi kontakt med deg for å avtale et møte. 

NYHET! Vandalsikkert nedløpsrør

Vi har utviklet et vandalsikkert nedløpsrør i stål. Se tilbudet nedenfor!

NYHET!

Vandalsikkert nedløpsrør

Vi har utviklet et vandalsikkert nedløpsrør i stål. Produktet har et stilrent design og kan leveres i valgfri farge. Røret er vedlikeholdsfritt og passer spesielt for de som ofte opplever vandalisering av nedløpsrørene. Vi har også utviklet en egen rist som filtrerer ut løv og sørger for at det blir skylt ut med vannet. Hvis røret må stakes kan man enkelt fjerne risten. 

Pris: 2 250,- inkl. mva

Røret er 2 meter høyt og monteres som et sluttstykke. 
Montering kommer som et tillegg i prisen. 

Taksikring

Innen taksikring tilbyr vi snøfanger og stigetrinn. Snøfanger er en billig forsikring for å hindre at snø og is ikke faller ned på noe eller noen. 

Stigetrinn er nødvendig for å gjøre eget arbeid på taket, men også når feieren skal rense pipa. Stigetrinn er påbudt. 

Beslag

Innen beslag så tilbyr vi det meste av løsninger. Vårt verksted produserer beslag til dører, vindu, møne, karnapp og fasade. Beslagene tilpasses hver enkelt kunde med tanke på størrelse, farge og bruk av materiale. Mulighetene er uendelige og vi tilbyr skreddersydde løsninger med høy kvalitet.

Multifag er din partner uansett prosjektomfang.
Send oss gjerne en forespørsel på produkt.

Rull til toppen