Din lokale ventilasjonsekspert

Om oss

Vi i Multifag avdeling ventilasjon er en god gjeng på 10 personer som brenner for faget sitt. For oss handler det om å skape gode løsninger i forhold til kundens ønsker og budsjetter. Det skal være en trygghet i å bruke Multifag. Vi holder det vi lover på produkt og pris. Multifag har en lang historie og det ligger mye historie, kompetanse og erfaring i vår avdeling. Vi ser frem til å løse dine problemer og hjelpe deg med det du trenger. 

Vi leverer i Vestfold & Telemark

Vi leverer tjenester og produkter til de fleste stedene i Vestfold & Telemark. Du finner oss blant annet i: 

  • Porsgrunn, Skien og Siljan
  • Larvik, Sandefjord og Tønsberg 
  • Bamble, Bø og Nome 
  • Horten og Holmestrand

Mer enn bare ventilasjon

Visste du at vi holder på med mye annet det også? Vi har elektrikere, rørleggere, blikkenslagere og grønn energi. Når vi skal utføre et oppdrag er det som regel også sammen med andre fagfolk. Hos oss får du alt fra en bedrift. Dette sparer degfor mye penger. Så neste gang du tenker at du trenger hjelp med ventilasjon..eller noe annet..Tenk Multifag.

Besøk gjerne en av de andre avdelingene våre:

Vår historie

Navnet Multifag ble skapt i 2014 og var da alle de tekniske avdelingene samlet seg til en bedrift. Selv om navnet er nytt så er kompetansen og erfaringen vår innen ventilasjons faget lang. Alle våre ansatte har mye kompetanse og står klar til å bistå deg.
Vi jobber både mot det private og det profesjonelle markedet. Trenger du hjelp med ventilasjon så er vi den rette leverandøren. 

Du finner oss her: Porsgrunn og Skien

Rull til toppen