Din lokale rørlegger

Om oss

Vi i Multifag avdeling rør bistår deg med alt av rørleggertjenester, smått og stort. Om du trenger en rørlegger som er ærlig, presis og profesjonell så er Multifag din leverandør. Vi er opptatt av å levere god service og et resultat som varer år etter år. Produkter som varmtvannsbereder, utespa, varmepumper, baderomsmøbler og dusjløsninger er noe av det vi leverer. Skal du ha pusset opp badet ditt eller renovere kjøkkenet så står vi klare til å bistå deg.

Vi leverer tjenester i Vestfold & Telemark

Vi leverer tjenester og produkter i store deler av Vestfold & Telemark. Du finner oss blant annet i: 

  • Porsgrunn, Skien og Bamble
  • Larvik, Sandefjord og Tønsberg 
  • Siljan, Bø og Nome 

Mer enn bare rør

Det skal være naturlig å tenke på Multifag når du trenger en rørlegger, men visste du at Multifag holder på med mye annet det også?  Vi har elektrikere, blikkenslagere og ventilasjonseksperter som ofte bistår oss daglig. Når en rørlegger skal utføre et oppdrag er det som regel også sammen med en andre fagfolk. Hos oss får du alt fra en bedrift. Dette sparer deg mye penger. Så neste gang du tenker at du trenger en rørlegger….Tenk Multifag.

Besøk gjerne en av de andre avdelingene våre:

Vår historie

Navnet Multifag ble skapt i 2014 og var da alle de tekniske avdelingene samlet seg til en bedrift. Selv om navnet er nytt så er kompetansen og erfaringen vår innen VVS faget lang. Alle våre ansatte har mye kompetanse og står klar til å bistå deg. Vi jobber både mot det private og det profesjonelle markedet. Hvis du trenger en rørlegger, så er vi her for deg. 

Du finner oss her: Porsgrunn, Skien, Bamble, Kragerø, Larvik og Sandefjord

Rull til toppen