Legg til din overskrift her

elektriker bamble
elektriker bamble

Din lokale elektriker

Multifag

Navnet multifag er nytt, men bedriften er tuftet på lange, stolte tradisjoner i Grenland. Selskapet het frem til 1.1.2014 Vard Grenland Industri AS og før det STX Grenland Industri. Tidligere bedrifter som AS Morgan, Olai Brønsten AS, Brevik Elekto AS, EL-Prosjekt og Hagen & co utgjør i dag Multifag AS. Vi har gjort det enkelt for deg å få flinke fagfolk til å gjøre jobben. Enten det er hjemme eller på hytta du skal ha noe gjort. Ta kontakt med en av våre elektrikere da vel! 

Vi bistår kunder i Vestfold & Telemark

 Vi leverer tjenester til det private markedet i store deler av Vestfold & Telemark. Du finner oss i følgende områder: 

  • Porsgrunn og Skien
  • Larvik og Sandefjord 
  • Bamble og Siljan 
  • Tønsberg 

Din lokale elektriker

Multifag elektro er en totalteknisk leverandør med stor kapasitet innen elektrofaget. Vi er en gjeng på 13 stk som brenner for faget vårt og leverer tjenester både til bedrifter og private. Når du trenger en elektriker så skal det være naturlig å tenke på Multifag.  Vårt mål er å innfri dine forventninger og levere topp kundeservice.  

Mer enn bare elektrikere

Multifag er et samlehus av kompetanse. Hos oss finner du ikke bare dyktige elektrikere, men vi har også rørleggere, blikkenslagere og ventilasjonseksperter.  For deg som kunde betyr det at ved en større jobb for du alt fra et firma, sømløs koordinasjon og en litt billigere totalpris. Så neste gang du har et større prosjekt, se hva vi kan hjelpe deg med. 

Besøk gjerne en av de andre avdelingene våre:

Vi har de mest fornøyde elektrikerne!

Vi liker å tro det selv, men det er faktisk sant. De ansatte hos Multifag stortrives på sin arbeidsplass og elsker sitt fag. Vi har en god gjeng med motiverte, hardtarbeidene og erfarne elektrikere. Multifag har et stort fokus på å ha et godt arbeidsmiljø for ansatte og lærlinger. 

Du finner oss her: Porsgrunn, Skien, Bamble, Kragerø, Larvik og Sandefjord.

Rull til toppen