Ledige stillinger

Multifag er den største totaltekniske leverandøren i Telemark. Vi er stadig i utvikling og ser etter flinke folk som ønsker å bli med på laget. Hos finner du avdelingene rør, elektro, blikk, ventilasjon og solenergi. Vi er et stort flerfaglig team som bistår hverandre med å utføre små og store jobber hver dag. Multifag har et godt arbeidmiljø med hyggelige kolleger, aktiviteter, spennende oppgaver og en arbeidstaker som gir deg ansvar. 

Vi legger fortløpende ut nye stillinger på denne siden. Er det ingen tilgjengelige stillinger for øyeblikket så oppfordrer vi deg likevel til å sende inn søknad og CV uansett. Disse kan sendes til linda.thommesen@multifag.no


Stilling: Prosjektleder

Avdeling: Rørlegger 
Søknadsfrist: 11.10.2020

Har du prosjekt -og leder erfaring, eller er du rørlegger og har erfaring med kalkulasjon og ledelse på byggeplass? Da kan du være personen vi ser etter for vår prosjektlederstilling. Hos Multifag vil du få muligheter til å utvikle deg og være en del av et godt tverrfaglig miljø


Stilling: Service elektriker

Avdeling: elektro 
Søknadsfrist: 16.10.2020

Vi i Multifag er opptatt av samhold, fellesskap og helhetlige løsninger. Hos oss får du ta del i en fremtidsrettet bedrift, der alle får være med å bidra med det de er gode på og brenner for. Multifag opplever en økt arbeidsmengde og ønsker derfor en ny serviceelektriker med på laget!

soljobb


Stilling: Solcellemontør

Avdeling: Sol
Søknadsfrist: 16.10.2020

En solcellemontør har hovedsakelig tidligere erfaring som snekker eller taktekker og er vandt til å jobbe på tak. Opplæring i montering av solceller og andre arbeidsoppgaver får du av oss. Du vil raskt lære deg de ulike arbeidsoppgavene gjennom praktisk arbeid og du blir en del av et team som jobber sammen på ulike type prosjekter.

Rull til toppen