Om du – eller borettslaget – trenger smart og skikkelig ladeutstyr til elbil, anbefaler vi norskproduserte Easee Home.Multifag kan levere og montere i løpet av kort tid. Lurer du på noe? Send oss en melding så kontakter vi deg omgående.

Easee ladeboks

4,8/5
4.8/5

Ladeboks ferdig montert
Easee home – 22 kW –
16A/32A/1+3 fas
Farge: Svart / grå / lys grå / rød / Marine

Fra kr 11 995,-

Fyll inn skjema så kontakter vi deg

Tibber smart lading

Gjennom ladeboksen Easee får du tilgang til banebrytende teknologi som lader elbilen din når prisen er lavest. Dette gjør at du kan redusere prisen på lading hjemme med opp mot 20 %.

22 kW

Full av kraft

Ladeboksen kan lade på både 1- 
og 3-fase og støtter lading opp til 
22 kW. Den har en Type 2 standard ladekontakt. Med mulighet for å koble opptil flere i serie, start med 1 og utvid ved behov.

24/7

Smart

Med en Easee Laderobot kan du lade smart. Da lader du når strømmen er billigst, og du kommer alltid til en fulladet bil om morgenen

69 %

Liten

Laderoboten er 69% mindre og lettere enn andre elbilladere, med lignende funksjonalitet. Den veier kun 1,5kg! Dette betyr at vi sparer miljøet for minst 4 kilo kobber og plast per produserte lader.

Fargevalget er ditt

Vi har gjort vårt ypperste for å kunne tilby deg en elegant ladeløsning til hjemmet ditt. Om laderestasjonen skal matche bilen eller huset, blir riktignok opp til deg. Vi har deksler i fem ulike farger. Du velger den du liker best.

Med en annen farge får boksen et helt nytt utrykk. Det eneste du trenger å gjøre for å endre laderobotens utseende er å bytte dekselet på boksen.

Easee app

Med Easee-appen har du alltid full kontroll over laderobotene dine, enten du er hjemme eller på farten. Easee Laderobot er alltid tilkoblet – den støtter WiFi og leveres med innebygd 4G. Du kan sjekke status på laderen, justere ladekraften og planlegge en ladeøkt. Brukt i kombinasjon med vår Easee Equalizer (kommer snart) kan du til og med aktivere smart strømstyring. endre laderobotens utseende er å bytte dekselet på boksen.

Rull til toppen