Kampanje komfyrvakt

Vi har fastpriskampanje på montering og installasjon av komfyrvakt. 
Alt er inkludert i prisen, vi har rask levering og du får en profesjonelt utført jobb av våre elektrikere.

Pakkepris

  • Komfyrvakt
  • Montering 
  • Kjøring og materiell

Kr 4 190,-

Send oss en forespørsel via skjema

Les mer om komfyrvakt nedenfor

God service

Hos oss får du god service og en jobb utført av blide fagfolk. Vi hjelper deg hele veien og veileder deg om det er noe du lurer på. Vi håper du blir fornøyd.

Rask levering

Vi har god kapasitet og kan hjelpe deg med det du trenger innen kort tid. Vi setter et tidspunkt som passer deg og kommer alltid til tiden. Våre dyktige elektrikere står klare til å hjelpe. 

Ekte håndverk

Hos oss finner du elektrikere med stolthet i faget og som brenner for å levere en profesjonell jobb til kundene. Ved å bruke Multifag er du sikret et resulatet som varer. 

De fleste komfyrbrannene inntreffer på dagtid og rammer gjerne eldre mennesker som glemmer gryter eller stekepanner med mat på varme kokeplater. Om natten er det ofte yngre berusede personer som sovner fra matlaging på komfyren.

Et krav i nye boliger

Det er krav til komfyrvakt i alle nye boliger. Kravet kom i 2010 og gjelder også dersom det legges opp ny kurs til komfyr i eldre boliger. De samme reglene gjelder for fritidsboliger. Selv om man ikke omfattes av kravet anbefaler vi alle å ha komfyrvakt i hjemmet.

Komfyrvaktens oppgaver

Komfyrvakten består av en sensor og en strømbryter, som enten er plassert bak komfyren eller i sikringsskapet. Sensoren overvåker kokeplatene. Hvis sensoren oppdager fare for brann, utløser den en alarm. Om ingen reagerer på alarmen, gir sensoren signal til bryteren om å kutte strømmen til komfyren.

Ulike typer

Det finnes to ulike typer komfyrvakt. Den ene typen kobles til via ledning i stikkontakt. Den andre typen kobles til det faste elektriske anlegget. Komfyrvakter koster fra rundt 3500 kroner.

Sjekk produktmerking

For å sikre at komfyrvakter holder god kvalitet, er det laget en felles internasjonal norm som stiller en rekke krav til slike produkter. Normen heter NEK EN 50615. Sjekk merkingen på produktet eller spør i butikken om komfyrvakten du skal kjøpe er testet etter kravene i normen.

Montering

Komfyrvakter som skal plugges i stikkontakt kan du montere selv. Disse kjøper du enklest på nett, for eksempel i forsikringsselskapenes nettbutikker, direkte fra produsentene, eller hos elektronikkforhandlere. Komfyrvakter for fast tilkobling må monteres av en elektriker. Ofte kan du kjøpe slike komfyrvakter av installatøren. Husk å be om dokumentasjon på at produktet oppfyller kravene i normen.

Forsikringsrabatt

Noen forsikringsselskaper gir deg rabatt på forsikringspremien hvis du har installert en FG-godkjent komfyrvakt. Sjekk med ditt forsikringsselskap om dette gjelder for deg.

Rull til toppen