Jobbe som rørlegger i Multifag

Litt om avdelingen

Multifag rør består av 12 rørleggere med høy kompetanse innenfor VVS-faget. Det er en avdeling med et godt arbeidsmiljø og hyggelige kolleger. Vi jobber både mot privat- og proffmarkedet med veldig varierte arbeidsoppgaver. Multifag rør er i en vekstfase om dagen og ser etter dyktige rørleggere som er motiverte for en ny og spennende jobb!

 

Arbeidsoppgaver

Som rørlegger i Multifag vil du jobbe både mot privat- og proffmarkedet i Vestfold og Telemark. Vi kan love deg en variert hverdag med spennende arbeidsoppgaver. Mot privatmarkedet vil det være alt fra vannbåren varme, installasjon av varmtvannstanker eller noe enkelt som å bytte et batteri. Som rørlegger for oss er du Multifag sitt ansikt utad. Det er derfor viktig at man gir god service og behandler kundene man møter hver dag på en god måte. 

Mot proffmarkedet jobber vi mye mot byggbransjen med oppføring av helt ny bygg eller totalrenovering. På større prosjekter jobber vi gjerne 2-4 rørleggere i team for å sikre en effektiv og godt utført jobb. 

Serviceleder

Jeg heter Kjetil Frantzen og er serviceleder for avdeling rør i Multifag. Vi er i en vekstfase og ser nå etter rørleggere med fagbrev og gjerne mer enn 2 års erfaring. Hos oss får du gode lønnsmuligheter, pensjonsordning og et veldig bra arbeidsmiljø. 

Vil du høre mer om mulighetene i Multifag? Vi tar gjerne en prat med deg for å se om dette er et sted som kan passe deg. Du kan nå meg på kjetil.frantzen@multifag.no. For å jobbe som rørlegger hos oss må du ha fagbrev. 

Søke på jobb?

Multifag er i vekst og vi ser alltid etter nye rørleggere som ønsker å være med på reisen. 
Ved å klikke på SØK så kan du sende din søknad og CV direkte inn til oss. 

Du vil bli kontaktet innen 7 virkedager med en tilbakemelding fra serviceleder. 

Rull til toppen