Jobbe som elektriker i Multifag

Litt om avdelingen

Multifag elektro består av 13 elektrikere med høy kompetanse og avdelingen har et veldig godt arbeidsmiljø. Man jobber både mot privat- og proffmarkedet med varierte arbeidsoppgaver fra en dag til en annen. Vi er stadig i vekst og er alltid på utkikk etter motiverte elektrikere som vil utgjøre en forskjell. Hos oss får du muligheten til å utvikle deg som både person og elektriker.

Arbeidsoppgaver

Som elektriker i Multifag vil du jobbe både ut mot privat- og proffmarkedet. Mot privatmarkedet vil det være alt fra installasjon av elbilladere, tilkobling av solcelleanlegg eller en enkel oppgave som å bytte downlights. Som elektriker er man Multifag sitt ansikt utad. Det er derfor viktig at man er serviceinnstilt ovenfor alle kunder man møter i løpet av en dag. 

Mot proffmarkedet jobber vi med både svakstrøm og sterkstrøm. Vi jobber mye mot byggbransjen med oppføring av nye bygg med alt dette innebærer. På disse oppdragene jobber man som regel i team for å utføre oppgavene raskt og profesjonelt. 

Serviceleder

Jeg heter Marius Sandland, og er serviceleder for avdeling elektro i Multifag. Vi er nå på utkikk etter nye elektrikere som vil bli en del av et hyggelig og spennende arbeidsmiljø. Hos oss får du hyggelige kolleger som du alltid kan lene deg på og en trygg bedrift å jobbe i. 

Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe som elektriker i Multifag?
Send meg gjerne en mail på marius.sandland@multifag.no eller ring meg på +47 467 67 949. For å jobbe som elektriker hos oss må du ha fagbrev innenfor elektrofaget. 

 

Søke på jobb?

Multifag er i vekst og vi ser alltid etter nye elektrikere som ønsker å være med på reisen. 
Ved å klikke på SØK så kan du sende din søknad og CV direkte inn til oss. 

Du vil bli kontaktet innen 7 virkedager med en tilbakemelding fra serviceleder. 

Rull til toppen