Jobbe som blikkenslager i Multifag

Litt om avdelingen

Multifag blikk består av en gjeng på 15 blikkenslagere inkludert lærlinger. På vårt verksted under i Porsgrunn produserer vi alt til våre prosjekter ved en kombinasjon av ny teknologi og gamle tekniker. Både på verkstedet og ute på montering er det et veldig godt arbeidsmiljø. Vi er i vekst og ser alltid etter nye blikkenslagere og montører som har lyst til å bli med i et spennende og læringsrikt miljø hvor man blir tatt godt vare på og HMS alltid er i fokus. 

blikk1

Arbeidsoppgaver

Vi jobber mye mot proffmarkedet i Vestfold og Telemark. Alt som brukes på prosjektene vi jobber med blir produsert på vårt verksted i Porsgrunn. En del av arbeidsoppgavene går dermed ut på å produsere forskjellige fasader, beslag og annet materiell som vi bruker. Alt vi produserer skal også monteres. En viktig del av jobben er derfor gode montører som raskt, effektiv og nøye monterer alt ute på prosjektene.

Vi har også noen jobber mot privatmarkedet. Blant annet produksjon og montering av piper, taksikring, nedløpsrør og liknende. Når man jobber som blikkenslager og montør er man Multifag sitt ansikt utad. Vi er derfor opptatt av at alle våre ansatte leverer god service til våre kunder hver dag. 

Serviceleder

Jeg heter Sonny Gustavsson og er serviceleder for avdeling blikk i Multifag. Vi er en god blanding av blikkenslagere, montører og lærlinger. Hos oss blir du en del av et godt arbeidsmiljø der man lærer mye, har det gøy og blir med på spennende prosjekter. 

Vi er i vekst og ser etter nye blikkenslagere og montører. Om du er nysgjerrig på å bli kjent med oss kan gjerne ta en tur innom oss. Send meg en mail på sonny.gustavsson@multifag.no.

Søke på jobb?

Multifag er i vekst og vi ser alltid etter nye blikkenslagere og montører som ønsker å være med på reisen. 
Ved å klikke på SØK så kan du sende din søknad og CV direkte inn til oss. 

Du vil bli kontaktet innen 7 virkedager med en tilbakemelding fra serviceleder. 

Rull til toppen