Jobbe hos oss

Vi setter håndverkerne først!

Hos Multifag tar vi vare på våre håndverkere. Du får mulighet til å utvikle deg som person og håndverker, utvikle vennskap til nye kollegerer og oppleve god trivsel på arbeidsplassen. Håndverkerne er de som møter kundene våre ute hver dag og er Multifag sitt ansikt utad. Du kan forvente mye av oss som arbeidsgiver og vi forventer mye av våre ansatte tilbake. 

Vi er den største totaltekniske leverandøren i Telemark med over 100 ansatte og leverer tjenester innenfor elektro, rør, ventilasjon, blikk og solenergi til privat- og bedriftsmarkedet. Uansett hvilket fag du jobber under så vil du oppleve at hos oss er ingen dager like. Vi kan garantere en spennende jobbhverdag, muligheter for utvikling og mestring og hyggelige kolleger.

Dette kan du forvente av oss

Multifag er en bedrift som tar vare på sine ansatte. Du kan forvente gode lønnsmuligheter og en god pensjonsordning. Vi er en bedrift med høyt fokus på helse, miljø og sikkerhet. Du kan forvente et godt arbeidsmiljø med høy grad av trivsel og kolleger som står ved din side hver eneste dag.

Det er kort vei til avdelingsledere, serviceledere og daglig leder. Hos oss skal du ha muligheten til å utvikle deg som håndverker gjennom kurs, seminarer og annen kompetanseheving. Du vil daglig møte arbeidsoppgaver som er krevende, men motiverende og som vil gi deg en høy grad av mestringsfølelse. 

Våre avdelinger

Hos Multifag har vi 4 forskjellige avdelinger med mange ulike type arbeidsoppgaver. Les mer om de ulike avdelingene, arbeidsoppgavene og noen ord fra de ulike avdelingslederne her. 

Elektro

Rør

Blikk

Lærling?

Multifag er en godkjent bedrift for lærlinger. Vi er alltid på utkikk etter dyktige, lærevillige og motiverte lærlinger. Multifag kan tilby et godt arbeidsmiljø og avdelingsledere med høy kompetanse som har ansvar for deg og din utvikling. Vi har lærlingsplasser innenfor alle avdelingene 

Rull til toppen