Legg til din overskrift her

Om det regner eller snør – noen ting legger vi ikke merke til før de slutter å fungere

Hvorfor benytte seg av Multifag?

Vår blikkenslageravdeling har stolte tradisjoner og en historikk som strekker seg helt tilbake til 1918! Avdelingen har mer enn ti erfarne blikkenslagere og har et moderne verksted for tynnplateproduksjon. I tillegg har vi eget sveiseverksted med svært allsidige og dyktige sveisere og montører. Uavhengig av hva slags blikkenslageroppdrag du skal ha utført, blir jobben ivaretatt på aller beste måte om du velger Multifag som leverandør.

Velkommen til Multifag! Spør meg gjerne om det er noe. 

Sonny Gustavsson 
Serviceleder blikkenslager

Nyhet!

Vandalsikkert nedløpsrør

Vi har utviklet et vandalsikkert nedløpsrør i stål. Produktet har et stilrent design og kan leveres i valgfri farge. Røret er vedlikeholdsfritt og passer spesielt for de som ofte opplever vandalisering av nedløpsrørene. Vi har også utviklet en egen rist som filtrerer ut løv og sørger for at det blir skylt ut med vannet. Hvis røret må stakes kan man enkelt fjerne risten. 

Pris: 2250,- inkl. mva

Røret er 2 meter høyt og monteres som et sluttstykke. 
Montering kommer som et tillegg i prisen. 

Multifag er din partner uansett prosjektomfang.
Send oss gjerne en forespørsel

Takrenne og nedløp

Takrenner har en grei jobb når været er godt, men de får prøvd seg når det snør og regner. For å tåle de skiftende værforholdene er det viktig med gode produkter og et godt håndverk. Multifag tilbyr begge deler!  

Piper

Vi produserer piper i alle farger og fasonger. Produktet blir skreddersydd til ditt tak og etter behov. Alt blir produsert på vårt lokale verksted. Mulighetene er mange. 

Beslag

Uansett hva du har behov for av beslag så kan vi bistå deg. Vi produserer beslag til blant annet tak, vindu, møne m.m. Beslagene blir tilpasset hver kunde etter budsjett, materiell og farger. 

Taksikring

Vi tilbyr både stigetrinn og snøfanger for sikring av taket ditt. Dette er produkter vi anbefaler alle å investere i. Det er en billig forsikring for skader som i verste fall kan koste noen livet. 

Rull til toppen