Legg til din overskrift her

Multifag er Telemarks største flerfaglige håndverksbedrift

Multifag er en solid partner for bedrifter, entreprenører og det offentlige. Store tekniske leveranser er noe vi har lang erfaring med. Dette gjør oss til en solid aktør i bransjen. God dialog med kunden, kostnadsbesparende løsninger og leveranse til  avtalt tid er viktige fokusområder for oss. Når du velger Multifag som en totalteknisk leverandør sikrer vi at kompliserte grensesnitt mellom de tekniske fagene ivaretas på best mulig måte.

Nyhet! 
Vi har nå lansert vår egen nettside for solenergi, multisol.no. Dette blir vår plattform for å dele kunnskap, nyheter og inspirasjon for bedrifter og privatpersoner som er nysgjerrig på mulighetene rundt solenergi. Vi ser frem til en bra vei videre med nye prosjekter og muligheter for oss, våre kunder og samarbeidspartnere. Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale. 

Les mer på www.multisol.no

Elektro

Multifag elektro leverer alt av tjenester til proff-bransjen og har erfaring med store prosjekter. Vi jobber effektivt, nøye og med høy kompetanse. Vi tilbyr alt fra serviceavtaler til automasjon til sikkerhetssystemer. 

Rør

Multifag rør er den leverandøren du bruker når prosjektet er avhengig av gode løsninger, erfaring og høy kompetanse. Hos oss får du gjennomgående høy grad av service og profesjonalitet. Vi leverer det du trenger!

Blikk

Multifag blikk produserer alt du trenger til ditt bygg på vårt eget verksted. En avdeling med lang kompetanse og ung kreativitet gjør at vi kan løse alle utfordringer på strak arm og levere på kort tid. Hos oss får du ekte håndverk. 

Ventilasjon

Multifag Ventilasjon er en avdeling bygd opp av høy teknologisk kompetanse rundt systemene vi bruker. Vi jobber raskt, smart og tenker nytt. Når du er avhengig av et system som fungerer år etter år så er vi din partner. 

Referanser

Klosterøya Vest, Skien.
Byggetrinn 1 og 2

Elektro-, rørlegger-, ventilasjons- og fasadearbeider. 

Brotorvet, Stathelle

Elektroarbeider under utbyggingen av kjøpesenteret Brotorvet.

Porselen Brygge, Porsgrunn

Elektro-, rørlegger- og ventilasjonsarbeider.

Ælvespeilet, Porsgrunn

Fasadearbeider på det nye kulturhuset i Porsgrunn.

Multifag er din partner uansett prosjektomfang

Rull til toppen