Vi hjelper deg med å bygge ditt drømmebad!

Totalrenovering av baderom

Skal du pusse opp badet eller utføre en totalrenovering? Vi hjelper deg med hele prosessen for å lage ditt drømmebad. Vårt interne fagmiljø innenfor flere fag gjør at vi kan hjelpe deg med alt av elektrisk og ventilasjon også. Dette gjør at du som kunde for en enklere og mer forutsigbar vei til målet. 

Hos oss finner du også et stort utvalg av baderomsmøbler, dusjløsninger, toaletter og tilbehør. Vi kan prosjektere badet ditt og gi deg en fast pris på hele oppdraget. 

Inspirasjon

Det er kun fantasien som setter grenser når du skal utforme ditt drømmebad. 
Vi hjelper deg med å prosjektere hele badet i det designet du ønsker. 
Hvilken stil er du? 

Multifag er din partner uansett prosjektomfang.
Send oss gjerne en forespørsel

Produkter

Hos oss finner du alt av baderomsmøbler, dusjløsninger, toaletter, tilbehør og lignende. Vi hjelper deg med å sette sammen en komplett pakke med produkter av høy kvalitet til en god pris. Produktene kommer i alle type fasonger og farger. Leverandøren vår Vikingbad gir deg også mulighet til å skreddersy dine egne møbler uten ekstra kostnader. 

Ønsker du inspirasjon eller noen gode råd om hva slags stil som kan passe på ditt bad kan du ta kontakt med oss så setter vi opp en gratis befaring hvor vi tar med kataloger fra våre leverandører. 

Rull til toppen